Specialistisch reinigen Jumbo Supermarkten

Best Building Service heeft al jarenlang een goede samenwerking met Jumbo Supermarkten. Van alle Jumbo Supermarkten die er op het moment zijn, hebben wij 90 tot 95 % van de winkels specialistisch gereinigd.

Dit houdt in dat de winkels voorafgaand aan de opening onder andere ontdaan worden van de cement sluier op de winkelvloer en dat de toiletgroepen, sociale ruimtes en het winkeloppervlak stofvrij worden gemaakt.

Eind 2014 heeft Jumbo supermarkten zijn 500ste winkel geopend. Ook hier waren wij weer van de partij om de nieuwe winkel specialistisch te reinigen. Na een kleine rustperiode in de kerstvakantie zijn wij in januari weer verder gegaan met het specialistisch reinigen van de laatste winkels die zijn verbouwd.

Jumbo Supermarkten is op het moment bezig met de verbouwing van de laatste C1000 winkels (dit worden Jumbo winkels). De laatste C1000 winkels zullen ongeveer in juli verbouwd zijn. Wij hopen na de verbouwing van deze winkels onze prettige samenwerking met Jumbo Supermarkten voort te zetten.

specialistisch-reinigen

Specialistisch reinigen Jumbo Supermarkten
Schuiven naar boven
Call Now Button026-3217336