Gevelreiniging Jumbo Tiel met behulp van tuckerpole en hogedruk

Een Emté supermarkt in Tiel wordt momenteel omgebouwd tot Jumbo supermarkt. Bij zo’n verbouwing mag de buitenkant van het pand natuurlijk niet vergeten worden. Daarom hebben wij met behulp van een tuckerpole en hogedruk de gevel schoongespoten.

Reinigen met een tuckerpole

Zowel de bakstenen als de panelen zijn door ons grondig gereinigd. Dit is gebeurt met behulp van een tuckerpole en hogedruk. Bij het tuckerpole systeem wordt gebruik gemaakt van puur water en een mechanisch reinigende borstel op een uitschijfbare steel. Hiermee kan een hoogte van wel 13,5 meter bereikt worden. Voordeel van deze manier van werken is dat er geen ladder nodig is om de werkzaamheden uit te voeren. Het is een veilig alternatief voor de traditionele glasbewassing.

Meer dan vijftien jaar ervaring

Al meer dan vijftien jaar zijn wij gespecialiseerd in het reinigen en impregneren van gevels. Is uw gevel ook toe aan een grondige reiniging? Vraag dan vandaag nog via onze website een vrijblijvende offerte aan. Voor al uw vragen zijn wij ook telefonisch te bereiken. Bel op doordeweekse dagen tijdens kantooruren naar 026-3217336 om één van onze specialisten te spreken.

Gevelreiniging Jumbo Tiel met behulp van tuckerpole en hogedruk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
026-3217336