In overleg met u en uw verzekeraar kunnen wij tot snelle oplossingen komen.

In overleg met u en uw verzekeraar kunnen wij tot snelle oplossingen komen.

Wij staan met onze calamiteiten servicelijn 365 dagen per jaar tot uw beschikking! Best Building Service kan u – in geval van brand- en roetschade, schade als gevolg van vandalisme, of andere calamiteiten – 24 uur per dag vakkundig van dienst zijn. Calamiteiten worden uitgevoerd door C.A.S. Calamiteiten: specialistische reiniging na brand-, water- en stormschade.

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in de volgende calamiteiten:

  • 24-uurs service bij vandalisme, brand- en waterschade.
  • Verhuur en plaatsing van droogapparatuur.
  • Totale gevelrenovatie (b.v. na brand).
  • Monumentreiniging na vandalisme.
  • Straat- en terrasreiniging.
  • Reiniging en renovatie van alle soorten harde vloeren.
  • Reiniging van tapijt en meubilair.

24-uurs calamiteitenservice

Flexibiliteit staat bij ons centraal, zo zijn onze mensen 24 uur per dag inzetbaar in geval van nood.

Waterschade

Door onze 24-uurs calamiteitenservice en landelijke dekking zijn wij in staat om acute wateroverlast snel en vakkundig te verhelpen. Van het wegpompen van grote hoeveelheden, tot het plaatsen van droogapparatuur en het schoonmaken van vervuilde oppervlakten, bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer over waterschade.

Brand- en roetschade

De gevolgen van brandschade zijn doorgaans verstrekkend. Door ons brede pakket aan reinigingsdiensten zijn wij in staat alle gevolgen naar aanleiding van brand vakkundig te verhelpen met verschillende reinigingstechnieken.

Lees meer over brand- en roetschade.

Vandalisme

Verfbommen, graffiti, en andere vormen van vandalisme kunnen snel worden verholpen door onze 24-uurs service. Door onze vakkundigheid kunt u rekenen op een goed resultaat.

Lees meer over vandalismeschade

Schade na ongevallen

Meest voorkomende schades na kleine ongevallen hebben betrekking tot vloeren. Best Building Service is gespecialiseerd in het renoveren van alle soorten natuursteen, maar ook specialist op het gebied van tapijtreiniging en het reinigen van linoleum. Om deze redenen is Best Building Service een van de vaste uitvoerders voor meerdere verzekeringsmaatschappijen. In overleg met u en uw verzekeraar kunnen wij tot snelle oplossingen komen.

Lees meer over ongevallenschade

Herstellen schade
Bouwdroger DF 600

Voor het herstellen van interieur of opstalschades werken wij nauw samen met Marfix B.V. Door jarenlange expertise en langdurige proefnemingen ontwikkelde Marfix B.V. reparatiemethoden die garant staan voor hoge kwaliteit en duurzaamheid, en die bovendien nog eens een fikse kostenbesparing opleveren. Bekijk hier de folder. Uiteraard beschikken wij over diverse droogapparatuur. Wij hebben in deze gekozen voor de apparatuur van Dryfast. Onder andere de DF 600 maakt deel uit van ons droogprogramma. Deze zeer krachtige droger zorgt voor een snelle droging van de ruimte. Naast de drogers beschikken wij ook over diverse blowers om het droogproces te versnellen. http://www.dryfast.nl/ 

 

Altijd snel ter plaatse!

Bel direct: 0800-4488888

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op ons speciale telefoonnummer.

waterschade snel verholpen in heel nederlandDankzij onze vestigingen in Alkmaar, Arnhem en Emmen kunnen wij bij ieder noodgeval snel ter plaatse zijn!

U kunt ons direct bellen voor:

Wij staan direct voor u klaar!

bbs-cars

Ons team specialisten staat altijd voor u klaar!