Wij zijn specialist in vloerrenovatie van uw vloer en het impregneren van natuursteen en restauratie terrazzo. Ook bij een antislipvloer, betonvloer schuren, lijmresten verwijderen en marmer polijsten kunnen wij u van dienst zijn.

Vloerrenovatie

Tevens zijn wij zeer ervaren in het reinigen en renoveren van supermarktvloeren, maar ook voor overige vloersoorten kunt u bij ons terecht!

Microcement

Microcement is een designvloer met een elegante warme en natuurlijke uitstraling. Het wordt ook wel woonbeton genoemd.

Het wordt niet gegoten, maar word met de hand aangebracht. Daardoor is niet één vloer hetzelfde en heeft u een unieke vloer.

Coating- en gietvloeren

Ons specialisme ligt in allerlei vormen van gietvloeren.

Een gietvloer is hygiënisch, naadloos, vloeistofdicht en gemakkelijk schoon te houden. Er zijn verschillende soorten gietvloeren.

Vloerrenovatie

Specialisten in reiniging van uw vloer en het impregneren van natuursteen en restauratie terrazzo.

Ook bij parkeergarage vloeren, betonvloer schuren, lijmresten verwijderen en marmer polijsten kunnen wij u van dienst zijn.

Neem contact op

Voor calamiteiten zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op ons gratis telefoonnummer: 0800-4488888.

Dankzij onze vestigingen door heel Nederland kunnen wij snel ter plaatse zijn!

Bezoek www.bestvloerrenovatie.nl

Bekijk onze laatste projecten

 

 

Nieuwe vloeren

Wij zijn expert in het aanleggen en aanbrengen van vloeren. Ons specialisme ligt in diverse vormen van gietvloeren; van het aanleggen van beton-, microcement- en coatingvloeren tot het egaliseren van vloeren.

Bekijk onze vloersoorten

Vloerrenovatie

Wij zijn specialist in reiniging van uw vloer en het impregneren van natuursteen en restauratie terrazzo. Ook bij parkeergarage vloeren, betonvloer schuren, lijmresten verwijderen en marmer polijsten kunnen wij u van dienst zijn.

Tevens zijn wij zeer ervaren in het reinigen en renoveren van supermarktvloeren, maar ook voorige overige vloersoorten kunt u bij ons terecht!

Vloerrenovatie

Deze bedrijven hebben wij al eerder geholpen