Gevelbeplating reinigen Jumbo Reusel

Voor onze vaste klant Jumbo hebben wij wederom een gevelreiniging uitgevoerd. In Reusel wordt momenteel een Emté supermarkt omgebouwd tot Jumbo supermarkt. We hebben de voorzijde en straatzijde van de winkel gereinigd met behulp van een hogedrukreiniger. Ook mochten wij aan de achterzijde van het pand de gevelbeplating reinigen.

Gevelbeplating reinigen

Het pand bestaat aan de voor- en zijkant uit een stenen gevel. De achtergevel van het gebouw is bedekt met gevelbeplating. We hebben de bakstenen en gevelplaten gereinigd met behulp van een hogedrukreiniger. Hierdoor ziet de buitenzijde van de winkel er straks bij de opening weer schoon en bijna als nieuw uit.

Jarenlange ervaring en advies op maat

Moet uw gevel ook uitvoerig gereinigd worden? Vraag dan op onze website geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij maken gebruik van verschillende soorten apparatuur, waardoor uw gevel niet beschadigt. Wij hebben ruime ervaring met softstralen, zandstralen en allerlei hogedrukreinigers. Voor meer informatie kunt u bellen naar 026-3217336. Onze specialisten staan u graag ter woord en geven uitgebreid advies op maat.

Gevelbeplating reinigen Jumbo Reusel
Schuiven naar boven
Call Now Button026-3217336