Schoonmaak van La Place Apeldoorn

Heeft u zelf misschien al een nieuw wegrestaurant van La Place bezocht? Best Building Service B.V. is druk met de schoonmaak van La Place restaurants.

Wij hebben inmiddels al bij verschillende vestigingen de 0-beurt en de eindschoonmaak verzorgd en de eerste vestigingen zijn al geopend. Ondertussen gaan wij gewoon door met de vestigingen die nog worden omgebouwd van een oud AC Restaurant naar een nieuwe en frisse La Place vestiging.

Schoonmaak van La Place Apeldoorn

Schoonmaak van La Place Apeldoorn

Zo hebben wij recent – met behulp van een hoogwerker – het dak van een toekomstige La Place in Apeldoorn met aangepaste druk gereinigd. Ook hebben we hier de glasbewassing verzorgd en het terras gereinigd. Voor deze vestiging hebben we ook de 0-beurt gedaan en staat voor eind september de eindschoonmaak gepland. Daarna zal ook dit La Place restaurant haar deuren openen.

Zelf ook een schoonmaak laten verzorgen? Voor meer informatie over de 0-beurt, een eindschoonmaak of andere specialistische reiniging verwijzen wij u graag naar onze website. Ook kunt u voor meer informatie contact opnemen met één van onze specialisten via tel. 026-3217336.

Schoonmaak van La Place Apeldoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
026-3217336