Opleveringsschoonmaak Hudson’s Bay filialen

Hudson’s Bay opent dit najaar 10 warenhuizen in Nederland. Wij hebben ons als Best Building Service al voor een aantal filialen mogen inzetten en de opleveringsschoonmaak verzorgd.

Opleveringsschoonmaak eerste filialen

Bij Hudson’s Bay in Rotterdam hebben we tijdens de verbouwingswerkzaamheden continu zorg gedragen voor de verwijdering van kwartsstof en fijnstof met onze speciale stofzuigers met fijnstoffilters. Bij dit grote pand met een oppervlakte van maar liefst 24.000 m2 hebben wij de totale opleveringsschoonmaak uitgevoerd.

Opleveringsschoonmaak Hudson´s Bay

Voor het filiaal in ‘s-Hertogenbosch hebben wij het stucwerk en spuitwerk gedaan van de wanden, pilaren en plafonds. Ook hebben we de plafonds gereinigd en het vloeronderhoud uitgevoerd. Tenslotte hebben wij hier ook de totale schoonmaak verzorgd.

Opleveringsschoonmaak Hudson´s Bay

Ook bij het filiaal in Leiden hebben we verschillende werkzaamheden uitgevoerd zoals het schuren van parketvloeren, vervangen van kapotte tegels en het egaliseren van vloeren. En ook hier hebben we de totale opleveringsschoonmaak uitgevoerd.

Zelf ook specialistische schoonmaakwerkzaamheden laten uitvoeren? Neem dan contact op met onze medewerkers via tel. 026-3217336 of via het contactformulier.

Opleveringsschoonmaak Hudson’s Bay filialen
Schuiven naar boven
026-3217336