Gietvloeren

Gietvloeren
Gietvloeren

Gietvloeren zijn kunststof vloersystemen die vloeibaar met de hand gegoten worden. Gietvloeren zijn naadloos, vloeistofdicht, en worden in één stuk worden aangebracht. Een gietvloer kan in elke kleur en kleurcombinatie worden samengesteld. Bijkomend voordeel is dat een gietvloer eenvoudig is in het onderhoud. Een gietvloer is minimalistisch en is ruimtevergrotend.

Arturo gietvloeren

Kleurrijk of naturel, voor ontspanning of inspanning, een Arturo gietvloer geeft de ruimte een nieuwe betekenis en status. Arturo gietvloeren zijn kunststof vloersystemen die vloeibaar met de hand gegoten worden. Gietvloeren zijn naadloos, vloeistofdicht, en worden in één stuk worden aangebracht. Een gietvloer kan in elke kleur en kleurcombinatie worden samengesteld. Bijkomend voordeel is dat een gietvloer eenvoudig is in het onderhoud. Een gietvloer is minimalistisch en is ruimtevergrotend.

Betonlook gietvloeren

Een betonlook vloer wordt net als een gietvloer gegoten, en vervolgens met de hand ingespaand. In tegenstelling tot de normale gietvloer is de uitstraling van een betonlook vloer natuurlijk en rustiek. Er zijn verschillende opties mogelijk als het gaat om het karakter, de kleur, en de eindafwerking van deze vloeren.

Coatingvloeren

Een coatingvloer is te vergelijken met een gietvloer alleen met een veel dunnere laagdikte. Dit zorgt ervoor dat het prijstechnisch erg aantrekkelijk kan zijn daar waar er minder eisen aan de vloer gesteld worden.

Als basis voor een coatingvloer worden epoxy-of polyurethaan-harsen gebruikt. Net als bij de gietvloer zijn er diverse standaard kleuren leverbaar maar kunnen ook bijna alle RAL-kleuren gemaakt worden. Coatingvloeren zijn ook geschikt om in te strooien met vlokken in diverse kleuren. Een coatingvloer is zeer gemakkelijk in onderhoud. Alleen dweilen is al voldoende is om deze vloer te reinigen.Coatingvloeren kunnen op bijna ieder ondervloer worden aangebracht. Zelfs houten en stalen vloeren vormen ook geen enkel probleem voor deze coatings. Door de dunne laagdikte van een coatingvloer is er geen verbetering of verslechtering van de geluids overdracht. Om een coatingvloer aan te brengen zijn minimaal 2 dagen nodig. Door de diverse voor- en na- behandelingen kan dit met enkele dagen verlengd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Call Now Button026-3217336