Gietvloer en vloeregalisatie

Bij Best Building Service bent u aan het juiste adres voor het aanbrengen van diverse soorten gegoten vloeren, microcement, en coatingvloeren.

Gietvloer

  • Gietvloeren zijn kunststof vloersystemen die vloeibaar met de hand gegoten worden.
  • Gietvloeren zijn naadloos, vloeistofdicht, en worden in één stuk worden aangebracht.

Voor verschillende toepassingsgebieden zijn er verschillende vloersystemen verkrijgbaar. Ook zijn de verschillende soorten gietvloeren met een matte, hoogglans, of antislip laag verkrijgbaar.

Wanneer polyurethaan of epoxy?

Wat betreft de visuele eigenschappen en slijtvastheid zijn beide systemen gelijkwaardig. Toch adviseren wij voor woningen, kantoren, showrooms en musea altijd een polyurethaan gietvloer toe te passen. Omdat polyurethaan hard elastisch is, heeft het een bepaald scheuroverbruggend vermogen, waardoor haarscheuren vanuit de ondergrond worden opgevangen. Vooral bij nieuwbouwprojecten kan dit een probleem zijn. Tevens is een polyurethaan gietvloer meer geluiddempend, voelt warmer aan en is dus prettiger in gebruik t.o.v. een epoxy gietvloer. Een epoxy gietvloer is voornamelijk bestemd voor industriële toepassingen.

Egaliseren van vloeren

Ook voor het egaliseren van vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Voor egalisatiewerken maken wij uitsluitend gebruik van de producten van Unipro.

Betonlook gietvloer

Een betonlook vloer wordt net als een gietvloer gegoten, en vervolgens met de hand ingespaand. In tegenstelling tot de normale gietvloer is de uitstraling van een betonlook vloer natuurlijk en rustiek. Er zijn verschillende opties mogelijk als het gaat om het karakter, de kleur, en de eindafwerking van deze vloeren.

Microcemento vloeren

Microcemento is een zeer fijne cementlaag die aangebracht kan worden op verschillende ondergronden zoals beton, cement, keramiek en zelfs hout. Het is een laag van ongeveer 1 tot 2 mm dikte en kan in allerlei kleuren en combinaties geleverd worden. Microcemento kan gebruikt worden voor keukens, badkamers en is aan te brengen op alle ondergronden. Het is krasvast, zorgt voor een mediterraanse uitstraling, is beschikbaar in vele kleuren en tinten en is snel aan te brengen.

[intlink id=”2290″ type=”page”]Wilt u graag meer informatie, of heeft u onze hulp nodig? Neem direct contact met ons op![/intlink]

Schuiven naar boven
026-3217336